Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske möjligen eventuellt

sitter i periferin
i ett av miljoner rum
i solidaritetens palats

kikar mer för varje dag
tagit tid att våga

det sägs att fastigheten
inte är vad den brukade vara

det sägs att sprickorna växer
och det stämmer nog
för det drar så hemskt

iskalla vindar
från både öst och väst

trivs nästan
men tycker inte om att vara ensam

så sätt dig brevid
så ser vi på
och överlägger

om vi känner för det
om vi hinner




Övriga genrer av ruddy good
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-24 00:51



Bookmark and Share


    glasa VIP
det börjar med
att jag gillar titeln så helt igenom verkligen jättemycket
sen fortsätter det med att dikten är så "juste" så wow, att du visar mig vägen in i solidaritetetens palats
jag gillar att det palatset finns och att det är så stort
vi kommer många
och vi sätter oss bredvid
wow
tänk den dagen
när vi alla sätter oss brevid varandra i långa långa rader
så ser vi på
och så överlägger vi
för att vi känner för det
och för att vi hinner

din dikt inspirerar mig med hopp och glädje för att du visar mig vägen..
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good