Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinner...

Please gör om Nord Korea nu
till Post nord, så fort det går du!
Så sker det så klart
säkert då i en fart:
Att deras raket försvinner ju!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-24 08:53



Bookmark and Share


  limerick
Härlig, avväpnande humor!
2017-10-29

  ULJO
Den var bra den
2017-10-24

    ADI Nehlin
Fyndigt om det tragiska
2017-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt