Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julbordets ramsa

Köttbullar och prinskorv
Rödkål och brunkål
Sill och lax
Jansons frestelse och skinkfrestelse
Julskinka och korv
Leverpastej och leverkorv
Allt luktar så ljuvligt och juligt




Bunden vers (Annat versmått) av Cecilia Henriksson
Läst 708 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-24 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Henriksson