Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångerfull


Titta där!
Flickan som sitter där, hon härskar över oss
Därför att hon har vackra varor
Varna oss!
Hon är så skön, elegant och glad
Att vi måste köpa dem
Titta inte där!
Risken är dock stor för vi är mycket hungriga...
Flickan är som ”snigeln som bär sitt hus med sig” medan hon går förbi
Titta nog!
Hon bär alla sina egenskaper med sig...
Flickan är som diktaturen som går förbi och aldrig tittar
Kanske tar hon ditt hjärta och kastar det i papperskogen...
Hon är ingens älskling utan bara en tiggare!




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 292 gånger
Publicerad 2017-10-24 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro