Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utmattningsdepression


vanebrytning

Att sluta stressa
kunna börja om fokus
så trött
så tidskrävande.

Ingen ork
helt slut
att gå in i betongväggen
vänder allt upp och ner.

Vanebrytning
hur?
var börjar man?

Tid att finna lugnet
och kunna börja om
men vägen tillbaka är lång.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-24 11:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson