Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi träffas där när vi inte kan träffas alls


I en lund av minnen (sorgskav)


trodde jag målat över
täckt för
bommat igen
tillräckligt för att inte
sorgen ska

men där var den
kom som en käftsmäll
en örfil svidande
lämnar tårar
jag slutat gråta

tar emot dem
i kupade händer
som skakar
medan själen rister
och allt, allt brister

jag går till minneslunden
tänder ljus. lämnar en ros
fastän du lever
men inte jag
det var längesen nu









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 649 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-24 12:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsamt.
2017-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodig och vacker!
2017-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP