Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tycker om

jag tycker om
när det regnar och gräset liksom svampar sig
under träskorna
när man får lite gåshud
och fukten tränger in
när vinden blåser bort
onödiga tankar
utbytta meningslösheter




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-24 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP