Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruset ögonblick!

När det strålar en stjärna, är det fångat, som ett Lönnlövs form . Det är gult, och säger,- att hösten har sig randat!

-Lövet, ja stjärnan, har landat!
Ett fruset ögonblick!




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger
Publicerad 2017-10-24 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim