Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

landskal

satt blött och tålmodigt
sedan utan större varning
på främmande plats

lite lila lite gul

vreds i motsatt riktning
djupt inuti

och allt andas
och gror
och frodas
i evigt slumrande ohörbart dånande överväldigande odefinierbart lugn




Övriga genrer av ruddy good
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-24 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter som ett frö
undrar vad det blir?
2017-11-14

    glasa VIP
jag läser den om och omigen
och varje gång ger den mig
något
något som jag växer av
den har det där extra
"det"

jag upplever den som så precis
välavvägd

det där lugnet
som existerar
2017-11-13

  Kungskobran VIP
Tycker om ditt sätt att skriva du
får fram mycket utan det uttjatade
Hjärta och smärta och smärta och hjärta
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good