Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig sluta slå

 

Hud invid hud

föder känslors ljud 

ristar åtråns puls i kärlekens yta

 

vi är under närhetens slöja

vi tänder en oskyld eld

och värmer de hjärtan

som aldrig ska sluta slå.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-24 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP