Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Selektivt tänkande

Visslande

Gnolande

Tar jag mig fram.

På lätta steg.

Som om jag var rik.

Jag är lycklig.

Inga ok på mina axlar.

Inga bekymmer.

Ansvar har jag inget.

Jag är fri.

Jag är 16 år.

Odödlig

Stark.

Fjäderlätt i sinnet.

Eller minns jag selektivt?

Var det förfärligt?







Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-24 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP