Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott räknat!

- Far jag har köpt guldfiskar till dej...
De döptes till: Ett och Två utav Frej...
- Men så jättebra
om Ett dör har ju ja´
alltid ändå Två kvar hemma hos mej...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-24 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt