Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


alltid


ibland

när jag flyger i mina drömmar
och landar på ett knappnålshuvud
med john lennon

undrar han om jag också är död
och om bob dylan fått nobelpriset

jag vaknar med ett tryck av albrecht dürer

avicii-koden är löst




Fri vers (Modernistisk dikt) av Algotezza VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-24 19:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Trolgen var det länge sedan, läst en text som talade redan, i höjdens stora blå, syntes en ffädrande sällan någon gå, om andra dagar än just fredan.
2017-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP