Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A48 S22

jag vill bara höja volymen mer
är så full så att jag stavar helt rätt nu
världen är inte bättre utan mig
vem skulle då hetsringa dig mitt i natten
när ingen annan svarar
på frågorna du inte har om mig

ser hur beatet flyger framför mina ögon
alla kroppar som dansar i samma takt men olika snabbt
försöker härma någon jag tror du skulle kolla in
försöker se mig om men jag ser ingenting
du står inte breve mig längre
skickat brev till dig alldeles för länge

ser hur du flyter längrebort i folkhavet
tappar din hand
tänker att jag hittar dig sen
nu är klockan kvart över fem
och alla har gått hem
men jag sitter kvar i midsommarkransen
precis som för ett år sen
väntar på att någon ska svara
behöver någon lugnande nu

alla som jag någonsin varit med
lekt förhållande
ser alla era ögon när jag blundar
ströp all kontakt
fick en stöt
kastade bort lappar med telefonnummer
tröjan jag hade på mig blev helt blöt
för någonting gick sönder i hjärtat igen
det läcker från ögonen

du sätter igång något i mig som inte går att stoppa
som tvångstankar när man går över en bro och måste hålla i sig för att inte hoppa




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-24 21:38



Bookmark and Share


  julia.s
Alltså. Sista stycket. Helt magiskt
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans