Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom och rädda mig

jag kan inte sova
du tröttnar på mig igen

du ligger med andra nu
jag med

som alla innan dig
och alla innan mig

samma mönster
på tröjan

och så träffar jag någon jag tror är annorlunda
lever i hopp om att det ska gå denhär gången

men jag kan inte sova
du tröttnar på mig igen

du ligger med andra nu
jag med




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-24 23:12



Bookmark and Share


  aol
Väl fångat hur det kan vara här i livet,
2017-10-28
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans