Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Det var kanske sättet du
drog in mig på, tog mig på, drack mig på, tände mig på

Det var kanske sättet du
bröt ned mig på, brände mig på, skrattade på, skar mig på

Det var kanske sättet du
kvävde mig på, gjorde mig beroende på, fick mig att le på, lät mig dö på

Det var kanske sättet du
aldrig kom för nära på, svalde mig på, plockade isär mig på, inte förstod mig på

Det var kanske sättet du
bar mig på, stampade mig i jorden på, närmade dig på, klöv mig på

Det var kanske sättet du
räddade mig på, släppte mig på, rev ned universum på, spred ut tårna på

Det var kanske sättet du
svepte en halv-liter på, var optimistisk på, sydde igen mig på, lät mig hoppas på

Det var kanske sättet du
viskade i mitt öra på, grät på, skrek på, förgiftade mig på

Det var kanske sättet du
blev mina tankar på, reste dig på, lämnade mig på, krossade mig på




Fri vers av Jag&Frank
Läst 471 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-25 06:11



Bookmark and Share


  Jag&Frank
Tack Bengt - men en till kvinna är nog det sista jag behöver i mitt liv.
2017-10-28

    ej medlem längre
När starka känslor är i omlopp är det viktigt att det är rätt person som sitter där - inte Döden själv.
Läskigt bra beskrivet av hur man kan ridas av till vanvett, styckas, huggas. Har själv upplevt samma sak. Hoppas Du hittar rätt partner nu. Hoppas.
2017-10-26

  Jag&Frank
Tack så mycket Staffan - det värmer i höstkylan.
2017-10-25

  Staffan Nilsson

Jaa, ett mytiskt och mystiskt sätt att förklara, försöka förklara, kärlek.
En mycket vacker och genomarbetad Fri Vers.

2017-10-25

  Jag&Frank
@Shush; tack och bock, fan vad kul att höra.
2017-10-25

    Shush
helt jävla underbart beskrivet i så enkla ord. bravo.
2017-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank