Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vingarna på en koltrast


Att låta sig omslutas
i sin förtörnade barm.

Att låta sig undfly
i sin rimfrosts avlagring.

Att låta sig ombetros
som en vit pelargon.

Ty ur varje svart dis

ur varje grå skymning

Vet jag att det finns

En vår i varje frusen knopp

ett litet frö som gror.




Fri vers av Kråkelbarnet
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-25 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kråkelbarnet
Kråkelbarnet