Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tragiskt rim håller ihop som lim


Rappakalja

Ingen vet vad jag vet
ändå är jag ingen poet
kärleken går hand i hand
dess styrka är dess band
Ändå krackelerar dess yta
för, kärleken kan föremål byta
Trots det vi härdar ut
gömmer oss ofta i en strut
När sanningen ibland sig visar
vi närmar oss den med ögon som kisar
Förälder, känn dig stark, vilsen och mogen
Har du gjort jobbet; barnet ditt är dig trogen!




Bunden vers (Rim) av Magistern
Läst 255 gånger
Publicerad 2017-10-25 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern