Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kiruna

Juni månad.

Skolavslutning.

Snö.

Militärbyxor.

Dåliga skor.

Skavsår.

Trötta ben.

Bergstopp skymtar långt därborta.

Pappa vadar i en bäck.

Fjällstuga

Härbärge.

Vandringsleder.

Tält på myr.

Ljust, ljust hela dygnet.

Äntligen.

Våfflor med hjortronsylt och grädde.

Propellerplan tar oss hem.

Skönt.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2017-10-25 11:43



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Borta bra men hemma bäst.
2017-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP