Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i förändringens fokus

 

ur mörkret röjer vindarna

änglars sömnad

virkad i vitt

jag låter mig fyllas

av andetag på andetag

kinden smälter snö till tårar

värmens blommor rodnar

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-25 13:09



Bookmark and Share


  Kim VIP
Andningen är det viktigaste för vår överlevnad fysiskt.
Men så kom jag att tänka på att jag gått kurs i frigörande andning osv, och då är det mer psykiskt känns det som.
Eller det här med regresionsterapeut kurs då vi ofta såg våra tidigare liv passera revy.
Ja, änglar eller det vita gudsljuset vad man än kallar det som ej är jordiskt, det är ju upp till var och en!
2017-10-27

  Syrran77
En stund av vila att läsa dina sköna rader.
2017-10-25

  KYREUS of Sweden
Filosofiskt,
fint
2017-10-25

  lodjuret/seglare VIP
Läst och begrundad
2017-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg