Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skalet av en hummer

jag hittar lugnet i din tystnad
nej du kan aldrig få mig att lyssna
du har svårt att se någon poäng
men jag går rakt in i varje sväng

stäng ut ljudet utav staden
vill ej höra barnen
skriken och alla hårda ord
ge mig en spade och dränk de i jord

ge mig min luva och ge mig musik
ge mig en tystad som gör mig rik
ge mig en chans att skapa akustik
jag är ej skapt för någons statistik

ge mig min plats och mera luft
låt mig få vandra tillsammans i lugn
utan att du rör mig så mycket
jag faller hårt av kraften i trycket

ge mig en chans att få visa vem jag är
jag är värd mer än jag tror att jag är
jag är mer än bördan jag bär

jag sa stäng av ljudet ifrån alla hörn
ge mig en keps och låt mig stänga dörrn




Fri vers av Nellie629
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-25 13:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
vilken final , Wow
2017-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629