Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självrannsakan och förbannelse

Jag måste stirra mig in i själen.

Skärskåda mitt innersta väsen.

Jag måste hitta vem som är jag.

Vem som tagit min kropp i besittning.

Varför den omgärdas av sorg och vemod?

Hur svärtan letade sig hit?

Varför ljuset inte kommit in.

Och Inte värmt min kropp på många år.

Det är kallt.

Det är rått.

Det är jag

I all min nakenhet.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-25 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP