Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas allé

Det är smärtsamt att vandra längs minnenas allé.

Det gör ont att konfronteras med den eld som svalnat.

Att kastas tillbaka,
Om än blott för ett ögonblick. Till det liv som en gång sprudlade av energi och glödande passion.

Det hem som en gång var, finns ändå inte kvar.

Bara i tanken.

Bara i minnena hos mig.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-25 15:37



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Filmisk titel. Denna minnenas ...finns kvar på gott och ont.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP