Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Genom Töcken Vandra

Dunkelhetens iskalla vinterkyla omfamnar mitt lekamen hårt
Under en bäcksvart himmel, utan stjärnor och måne frysande
Står jag i vindens kalla brus och dess kyla skadar mig svårt
Jag blickar uppåt för att söka svaren då tomheten är upplysande

Betraktar avsaknaden av någon slags ljuskälla
Låter det i lotusställning reflekteras inom mig
Hit vandrar jag varje gång det sker för att sälla
Bort det som drar in mitt håg i redan förlorade krig

Tystnaden spelar en förvriden melodi
Min puls skall dess mantra bli
En sång för att göra människan inom mig fri
Min själ är min kropp och sinnes egna liturgi

Min puls är nu världens mantra
När vi samtliga genom töcken vandra
Silversmycket kring min hals oss alla förändra
Jag leder oss alla för att återvända

-Oktober, 2015




Fri vers (Fri form) av A. Larusson
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-25 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Larusson
A. Larusson