Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på tal av den lille...

- Jag är så hungrig sa en stor häst
till ett litet föl, jag skulle härnäst
kunna äta upp en hel häst nu
även om jag älskade den mest du...
Då sa litet föl: - Mu, mu, så där modest...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-25 19:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Byte av bete, bete av byte.
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt