Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga da´ r väntar...

- Varför byggs äldrehem vid sjön Bo...
-Det sägs, det lär ju absolut bero
på, vad gamla vill
och önskar att få till...
Det de gillar allra mest att: Få ro!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-25 19:41



Bookmark and Share


  ULJO
Ett hårt slitsamt liv ska väl premieras på något sätt.
2017-10-26

  Rise Little One
Lugn och ro önskar ju alla, inte bara pensionärer.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt