Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mefistofeles


Fångad i en horribel nattsvart feber,

Frigiven i en mortal och tidlös köld.

Du är Satans låga, du är Sebaots barbari.

Du är den jag lever för. Du är den en jag dör för.

Min trygghet. Mitt martyrium.

Mitt sargade heroin.




Fri vers av Kråkelbarnet
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-25 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kråkelbarnet
Kråkelbarnet