Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det har regnat


norrlandsälv

åter har den
tiden kommit
då ån tror
den är en
norrlandsälv

strandbetena
och åbrinken
kläds
med svart vatten
från storskogen

om ett par månader
är allt is
och rådjuren
'slipper
använda bron




Fri vers av tom boreland
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-25 23:12

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Fint strömmar orden genom texten....
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland