Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjukan

Det finns en sjukdom som ingen husläkare kan åtgärda

Det är avundsjukan

Den sjukdomen måste patienten lära sig att själv hantera

 




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-26 08:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Avundsjukan ett gissel, användes tyvärr i politiskt syfte, Hitler och Stalin avskräckande exempel men förekommer även förtäkt i den Svenska debatten
Har du läst dikt " Avundsjukan" som belyser detta dilemma.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP