Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelblank

Vad ser du i mina ögon?
Vad ser du, i mig?

Spåkvinnan.
Jag ser i dina ögon.
Jag ser dig!




Bunden vers av Mim
Läst 274 gånger
Publicerad 2017-10-26 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim