Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från askan till havet

För varje våg som nådde stranden
mindes hon hans händer
som smekt hennes kropp
för länge sedan.

Askan av hans döda kropp
hade strötts i havet
en kväll i solnedgången.

Nu värmde sanden
hennes fotsulor
och solen hennes själ.




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-26 12:15



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Kärleksfullt om saknaden
2017-12-17

  walborg
Vemodsfullt och så fina tankar - ett möte i vågorna
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind