Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dragigt skjul när farsot grasserar


Min själs dragiga
skjul dit vindar
kan kastas in och
sippra ut
på andra sidan


Mitt hjärtas bultande
ekokammare
därifrån tryckvågen
successivt
blästrar öronen


Mitt väsens krassa
ofullständighet i
ryarställning mot
flexibilitetens
grasserande farsot




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-26 12:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
att värja sig mot de starka förändringsvindarna inte alltid lätt.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP