Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sometimes ...

 

my soul mirrors itself

in the shadow of your thoughts

we breathe our eternal friendship

in silence

and feel the unknown shivering

deep down inside us 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-27 21:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om :)
2017-11-04

  Karina"Kia"
Mjukvackert talande kärlek!
2017-10-30

  Blomma-Stjärna VIP
själen andas mjukt
vi-brerande

- vacker bild till vacker poesi
2017-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
What a Lovely poem about the strength of love.
2017-10-28

    ej medlem längre
Ord som mjukt smyger sig in i hjärtat.
2017-10-28

  Quasimodo
Det finns en tystnad som alltid talar och hörs!

2017-10-27

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert diktat!
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One