Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En i mängden

Jag är inte unik.

Utbytbar.

Jag flyter med.

Räcker inte upp handen.

Följer inga trender

Tar inte plats

Ställer mig i kö.

Jag går hukad med matkassarna som tyngd.

Det är sådana som jag som slukas i massornas gröt.

Som bara finns.

Som en prick där i myllret.

Lever en stund på jorden.

I anonymitet.

Och bleknar.

Bort.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-26 16:18



Bookmark and Share


    Hille
Det gör vi alla
2017-11-01

  Classico VIP
Otroligt bra beskrivet. Berörande. Vackert.
2017-10-27

  BenGust VIP
Och måhända trivs med det.
Kanske ändå inte endast existerar för
existerandets skull. Man kan ju också
vara viktig för andra. I andras ögon.
Men vi är påpassade av jobb, allehanda krav, tidspassning. Sånt tröttar i längden. Vissa förmår oss inte sätta ner foten som de borde och säga: STOPP NU RÄCKER DET! Och alla vill väl komma till tals nån gång. Inte bara dessa gapförmågor som är värre än aporna på zoo. De ser nog till att dom tar platsen från andra.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP