Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är inte en kristen dikt...


Jag med


Dagarna efter
låg en bris, en ton
över kroppen så stilla

De hade tagit eländet
burit det förbi mig
slängt det utför stupet

Vinden lyfte skammen och smärtan
till molnen
och ingjöt hopp i de kärlekslösa
handlingarna

Jag låg och såg upp mot himlen i denna stund
följde skådespelet

Så vackert det var och hur de formade harmoniska toner
änglarna sjöng och satan grät

Det var min saga
nu var den buren

Droppar som diamanter som slipar
dess kanter

Min kropp, nu är jag glad
igen







Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-26 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP