Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När?


En dag - idag?

en dag kommer alla dina problem som bekymmer tillintetgöras
varför inte göra det idag?




Övriga genrer av Let it go VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-26 21:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Positivt... :)
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP