Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke varför


En tanke varför

Varför  

Varför är de så lätt se andra
Varför är de så lätt att älska någon annan
Varför är de så lätt låt andra vara liten
Varför är de så svårt se sig själv
Varför är de så svårt älska sig själv
Varför är de så svårt att se sitt indre och  var litten
Varför är de så

Den ordblind  poeten

Leo Rudolphzon 




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-26 22:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du ger orden liv, tack för du oss dina texter giv...
2017-11-07

  bumerang

ALLA är vi unika.
Och utan jämförelse.
Det är livets underverk.
2017-10-31

  Alysse VIP
Stor varm kram <3
2017-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon