Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattentorn och röster

förr i tiden
hade vattentorn
inte någon färg

precis som vatten

nuförtiden
har allt
sin egen färg

precis som människors
röster

porlande




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2017-10-26 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP