Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tors Hammare

Jag blir rent Äcklad

När Svettiga

Feta


Nazister




Bär min Tyr

Min Bjarka


Min Tors Hammare




Nassekillarna

Har fixat

Något

De



I ODEN

Kommer ångra





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 522 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-27 02:02



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Givetvis vännen!
2018-02-02

  Carl Mikael Fäldt
Du menar Shamanen -Vargen`?
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt