Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tårar rinner för dig

Orkidé av näktergalens skönhet.
Känslor av diamanter som skaver.
I havets brus viskar hemligheter om sagans slut.
Du är som himlens stjärnor i nattens pärlemorskimrande månsken.
Bortom tystnaden, vinterfrosten och daggen på mitt värkande hjärta som
slår för mina barndomsminnen, bevarade från Prästgårdsgatan där nu fåglar kan bygga sitt eget Bo.
Jag saknar dig mer än skogen utan sin natur. Mer än människan utan själ och Livet utan mening.
En dag utan dig är som natten som aldrig möter morgonen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-27 09:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint och bra skrivet!
2020-11-26

    ej medlem längre
så många känslor i denna
vackert
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP