Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets svarta tavla

Livet är som svarta tavlan

man fick använda sig av i folkskolan

Nu, många år sedan i livets egen folkskola,

märker man att man har en mental svart tavla,

där man automatiskt, oupphörligt suddar ut

nedkritade intryck genom åren

Skulle allt detta ha sparats;

så fanns det inte plats

för något nytt




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-27 11:25



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket tänkvärt
och rätt och kanske
är det så att allt inte
bör sparas. Man mår
bättre att glömma.
2017-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Livets tavla är i ständig förändring!
Skönt att torka bort det gamla som inte är värt att spara för att ge plats åt det nya!

2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP