Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvekar aldrig


solen slår ut över staden
tvekar aldrig

intrycken skäller högt
bakom väggarna

tiden växer
blir allt längre

folkmassorna går
följsamt
framåt bakåt

alltid på väg

tiden växer
tvekar aldrig




Fri vers av Classico VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-10-27 15:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som en våg av liv framåt i tiden...
2017-11-04

  Karina"Kia"
Tidens rytm i denna du får fram..en känsla av bortom...kanske till och med stress?!

Bra stadsbild i rus och brus!
2017-10-30

  Nils-Robert
Så bra diktat om livets puls i staden
2017-10-27

  Boneyfrank VIP
Fantastisk känsla i orden. Texten har ett härligt flow!
2017-10-27

  Ulf D VIP
Den här "intrycken skäller högt
bakom väggarna " öppnar för nya tankar, bra!
2017-10-27

  Oskar Styrbjörn VIP
Intensiva rader i oanstängt flöde.
I like
2017-10-27

  SatansSon
ballt med omkvädena.
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP