Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reviderad det kändes bättre rytm i den nu


Kärlek

hela du andades kärlek
och jag drogs in i ditt upplysta rum
där såg jag dina utforskande ögon
de sökte mina
och jag föll i tvåsamhet 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-27 17:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En vacker text!
2017-11-05

  dansamedvargar
Så fint skrivet om den magiska kärlekens ljus!
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP