Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du

 

 

 

det var så länge sen

jag hörde av dig

vad gör du nu?

vad tänker du på?

tankarna snurrar

lämnar ingen ro

du lämnade spår

i mitt inre

du är fast i mitt minne

fastklistrad med superlim

vemodsfylld höstkväll

jag tänker på dig

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-27 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så
när minnet och känslan
är förslutna i ett kärl

fint
2017-10-27

  Per Drysén
Så stannar minnet av den mest speciella
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP