Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte tycka om dig...

 

Vill inte tycka om dig

Vill inte känna något alls faktiskt

Ändå har du väckt något till liv

Och nu vill jag göra allt för att plocka bort det

För vi har ändå ingen framtid

Du vill ju ändå inte ha någon med mig

 

Så varför ville du träffa mig egentligen

 

Nu längtar jag efter dina händer

Dina kyssar

Dina smekningar

 

Men nu när du är borta igen

Så vet jag inte om jag saknar dig

Det du gav

Eller det vi hade för så länge sedan

När vi vara unga

 

Eller bara det som saknas i mitt liv

Någon

Och du påminde mig om det

Som jag glömt

Och inte vill minnas...




Fri vers av Anna Nyman VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-27 19:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt och i beröring
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman VIP