Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla tankar landar inte

Det är jag
och de svårfångade fåglarna

vi umgås;
då tankarna flyger.




Fri vers av dansamedvargar
Läst 430 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-10-27 22:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om tankarnas flygförmåga!
2017-10-29

  Maria Sundelin VIP
Vissa tankar måste få flyga fritt
Kramar
2017-10-28

  Blått Norrsken VIP
Mycket bra gestaltat i tankar som flyger svårfångade.
2017-10-28

  M:tin
Bra skrivet!!!!!!!
2017-10-28

    ej medlem längre
klyftigt liksom apelsinen

det är ju så
då tankarna flyger

BRAVISSIMO
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar