Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven med anledningen av debatten som skapats av #metoo


Jag också

Maktens män straffar

använder sex som vapen

offren sätter stopp




Bunden vers av Iréne S Räisänen VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-28 08:45



Bookmark and Share


  Cugel
white knights
black knights
2017-10-29

    Rudhira
Tack.
2017-10-29

  Jan Widströmer VIP
"och delar ut en propp
eller två,
så kan det gå"
2017-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP