Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är hämtad från Tradera och är en Meissen-figurin


Det fanns en tid

Det fanns en tid

av beröringens frid

när en man av en kvinna

hennes gunst önskade vinna

och att detta var comme-il-faut

under den korta tid som var rococo




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-28 10:11



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Stilfull era!
Men även då
Fanns våldtagna
Pigor och oäkta
Barn om man
Skapar på ytan
Tyvärr?

2017-10-28

  Öknens Ros VIP
Fin dikt, skulle varit intressant ha varit med på den tiden.
2017-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP