Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talisman!

Talisman runt min hals!
Relaxatorn där.
När och När.
Den när mitt luftsystem, några minuter i taget!
Jag är nybörjare, klarar endast av att andas i Relaxatorn-Talismanen, fem minuter, av de femton, som man ska klara av som nybörjare.
Men jag tror att jag kommer att lära!
Att lära mig, att nära...
Mitt Luftsystem, min Luftcirkulation än mer!
Förutom det!
Känner av det, när jag går!
Skönt att Andas!
Skönt att känna av
det basala!




Bunden vers av Mim
Läst 175 gånger
Publicerad 2017-10-28 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim