Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DHåR

De håglösas riksförbund
skulle få många medlemmar
om någon kom sig för
med att starta det




Övriga genrer (Essä/Recension) av stenhur VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-28 14:28



Bookmark and Share


  aol
Ler säkert,
2017-10-29

  Ingrid Trolle
Med all säkerhet
2017-10-29

  walborg
Det kanske är där vi alla är medlemmar utan att anstränga oss?
2017-10-28

  Öknens Ros VIP
haha det vore det! ;)
2017-10-28

  ULJO
Säkert
2017-10-28
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP